Veel gestelde vragen

 

Omtrent tanden bleken en esthetische tandheelkunde heeft u waarschijnlijk een aantal vragen.

Is het geschikt voor iedereen?

Het E-Bright systeem levert prachtige resultaten voor iedereen die zijn tanden wil bleken.

Ook voor mensen van wie de tanden zijn verkleurd of gevlekt door aanslag van roken, koffie/thee en wijn. Deze methode bleekt ook tanden waar vlekjes op zitten van zogenoemde tetracycline (vlekjes door medicijngebruik of die erfelijk zijn).

Wij raden tanden bleken af voor mensen onder de 16 en aan zwangere vrouwen.

Hoe wit kunnen mijn tanden worden?

Tests laten zien dat na het bleken door middel van het Beyond systeem tanden 5 tot 14 tonen lichter worden op de e-Bright bleek-schaal. De resultaten zijn afhankelijk van de oorspronkelijke verkleuring, maar het eindresultaat zullen stralend witte tanden zijn.

Is het veilig?

Ja, wetenschappelijke artikelen hebben aangetoond dat de actieve bestanddelen in de Beyond bleekgel effectief en veilig zijn voor het cosmetisch tandbleken. De tandartsenwereld gebruikt deze bestanddelen al jaren. Het verandert of tast de structuur van de tanden niet aan; het helpt alleen maar om ze witter en stralender te maken.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de behandeling die u kiest, hierover kunt u informatie vinden in de betreffende pagina.

Wat gebeurt er met mijn facings of kronen?

Geen van de bleekformules kan de kleur van het porcelein van u tanden beïnvloeden of aantasten. Voor een optimaal resultaat zult u uw kronen en of facings moeten vernieuwen, wilt u hierover meer weten, vraag gerust informatie aan.

Doet het pijn?

Wij bieden u een behandeling aan zonder ongemak, dat wil zeggen dat in zeldzame gevallen patiënten tijdelijk iets meer gevoeligheid in de tanden zullen ondervinden, met name bij heel koud of warm eten. 24 uur na de behandeling zal dit verdwenen zijn.

Heeft u verder nog vragen? Stelt u ze dan gerust aan een van onze specialisten op tandheelkundig gebied: